Artikel toegevoegd

Brother TN3520 toner zwart - ultra hoog rendement

Print tot 20.000 pagina's

241,32 € incl. btw 199,44 € excl. btw

Beschikbaar

Met een afdrukcapaciteit van meer dan 20.000 pagina's biedt de TN-3520 navultonercartridge zwart met uiterst hoog rendement een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze originele TN-3520 vervangende cartridge van Brother levert gegarandeerd de hoogste kwaliteitsresultaten en zorgt dat uw printer optimaal blijft presteren.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 20.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere beschikbare toners:

Deze TN-3520 tonercartridge zwart is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer indrukwekkende resultaten.

Aangezien hij ontwikkeld werd om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge, gaat deze cartridge met uiterst hoog rendement nog verder zonder verlies aan kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze navul- of klooncartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw machine. Deze vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor een originele TN-3520 tonercartridge zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren