Artikel toegevoegd

TN-3512 originele zwarte Brother toner met super hoog rendement

Deze zwarte toner voor zwart-wit (all-in-one) laserprinters drukt tot 12.000 pagina's af.

193,06 € incl. btw 159,55 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele TN-3512 tonercartridge met hoog rendement zorgt ervoor dat uw machine betrouwbaar en in perfecte staat blijft. Hij is bovendien geschikt voor gebruik met diverse Brother printers. Dankzij de hoge capaciteit van de TN-3512 navulcartridge worden uw afdrukken probleemloos en snel geleverd.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 12.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere beschikbare toners:

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3512 tonercartridge.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3512 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal presteert qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

En omdat deze cartridge een hoog rendement heeft, gaat hij langer mee zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bestel dus nu de TN-3512 tonercartridge zwart van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren