Artikel toegevoegd

Brother TN3330 toner zwart - standaard rendement

Print tot 3.000 pagina's

104,60 € incl. btw 86,45 € excl. btw

Beschikbaar

Met de originele Brother TN-3330 zwarte tonercartridge geniet u van hoge afdruksnelheden, verhoogde productiviteit en een grote impact van uw grafisch werk, iedere keer dat u print. De TN-3330 cartridge is geformuleerd volgens de hoge ontwerpvereisten van Brother en kan tot maar liefst 3.000 levendige, opvallende pagina's produceren.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 3.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Breng uw pagina's tot leven met deze TN-3330 zwarte tonercartridge, die vakkundig is ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit te bieden.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze of navulcartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw apparaat. Die vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor de TN-3330 zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Andere beschikbare toners:

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren