Artikel toegevoegd

TN-328M originele magenta Brother toner met super hoog rendement

Deze magenta toner voor kleurenlaserprinters en multifunctionele printers drukt tot 6.000 pagina's af.

249,64 € adviesprijs incl. btw en taxen 206,31 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Dankzij deze originele Brother TN-328M magenta toner met super hoog rendement print uw kleurenlaserprinter niet enkel in topkwaliteit, maar ook in de meest levendige kleuren om uw professionele documenten extra glans te geven. Koop de TN328M toner online bij Brother of bij een van onze erkende verdelers.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 6.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

De originele TN-328M magenta toner werd uitvoerig getest en ontworpen om uw Brother kleurenlaserprinter keer op keer de beste afdrukresultaten te laten afleveren.

Vermijd goedkope compatibele toners, waarmee u enkel op korte termijn uw voordeel doet. Deze inferieure producten leiden vaak tot afdrukproblemen en schade aan uw printer. Met de originele TN328M toner van Brother ontloopt u dit risico, blijft uw lopende garantie geldig en bespaart u onnodige kosten op langere termijn.

Beschikbaar in andere kleuren:

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren