Artikel toegevoegd

Brother TN3280 toner zwart - hoog rendement

Print tot 8.000 pagina's

171,71 € incl. btw 141,91 € excl. btw

Beschikbaar

Kies deze originele Brother TN-3280 tonercartridge zwart met hoog rendement om er zeker van te zijn dat uw printer elke dag de heldere, professionele resultaten blijft leveren die uw belangrijke documenten verdienen. Eenvoudig te installeren en een kostenbesparende printoplossing voor op kantoor.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 8.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere beschikbare toners:

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3280 tonercartridge. Deze TN-3280 cartridge met hoog rendement gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3280 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-3280 tonercartridge zwart van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren