Artikel toegevoegd

Brother TN325Y toner geel - hoog rendement

Print tot 3.500 pagina's

183,71 € incl. btw 151,83 € excl. btw

Beschikbaar

De originele Brother TN-325Y tonercartridge geel is ontworpen om perfect in harmonie met uw Brother printer te werken, wat u geld kan besparen en tegelijk keer op keer monochrome documenten van de hoogste kwaliteit garandeert.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 3.500 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Deze TN-325Y-cartridge met hoog rendement gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit. Deze originele TN-325Y-tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u meer voordeel op lange termijn krijgt, plus de gemoedsrust die voortvloeit uit de wetenschap dat u over een printerset-up beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Hoewel goedkope, merkloze navul- of klooncartridges alom verkrijgbaar zijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw Brother-printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw toestel, en het rechtzetten van die problemen kan soms een stevig prijskaartje hebben.

De originele Brother TN-325Y tonercartridge met een hoog rendement levert uitstekende printkwaliteit en flinke besparingen, zelfs bij het zware werk. Alle Brother-navulcartridges – waaronder deze TN-325Y tonercartridge geel – worden grondig getest om er zeker van te zijn dat onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing krijgen.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren