Artikel toegevoegd

TN-245Y originele gele Brother toner met hoog rendement

Deze gele toner voor kleurenlaserprinters en multifunctionele printers drukt tot 2.200 pagina's af.

124,04 € adviesprijs incl. btw en taxen 102,51 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Met deze originele Brother TN-245Y tonercartridge geel zorgt u ervoor dat uw kleurenprinter moeiteloos opvallende resultaten van professionele kwaliteit blijft leveren. De TN-245Y is ook verkrijgbaar in cyaan en magenta en is compatibel met diverse Brother-toestellen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 2.200 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Alle Brother cartridges - waaronder deze TN-245Y tonercartridge geel - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing krijgen.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges alom verkrijgbaar zijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw machine - en het rechtzetten van deze problemen kan soms een stevig prijskaartje hebben.

Deze originele TN-245Y tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u meer voordeel op lange termijn krijgt, plus de gemoedsrust die voortvloeit uit de wetenschap dat u over een printerset-up beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren