Artikel toegevoegd

TN-241C originele cyaan Brother toner met standaard rendement

Deze cyaan toner voor kleurenlaserprinters en multifunctionele printers drukt tot 1.400 pagina's af.

87,50 € adviesprijs incl. btw en taxen 72,31 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Kies deze vervangende TN-241C tonercartridge cyaan – speciaal ontwikkeld om in synergie met uw Brother printer samen te werken – zodat u zeker bent dat uw afdrukken snel en haarscherp uit de printer rollen. Originele producten zoals de TN-241C bieden op de lange termijn meer waar voor uw geld dan goedkopere alternatieven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 1.400 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Vertrouw wanneer het tijd is om uw toner te vervangen op de Brother TN-241C tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze accessoires te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope print-/tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie kunnen tenietdoen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele TN-241C tonercartridge cyaan zorgt ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren