Artikel toegevoegd

Brother TN2220 toner zwart - hoog rendement

Print tot 2.600 pagina's

86,06 € incl. btw 71,12 € excl. btw
Niet op voorraad

De Brother TN-2220 Tonercartridge met hoog rendement is vakkundig ontworpen om te zorgen dat uw printer optimaal blijft presteren, met professionele resultaten bij elke afdruk. Originele producten zoals de TN-2220 bieden op de lange termijn meer waar voor uw geld dan goedkopere alternatieven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 2.600 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere beschikbare toners:

Vertrouw wanneer het tijd is om uw toner te vervangen op de Brother TN-2220 tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven. Deze TN-2220 cartridge met hoog rendement gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze accessoires te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie teniet kunnen doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele TN-2220 tonercartridge zwart zorgt ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren