Artikel toegevoegd

Brother WT200CL toneropvangbak

Levensduur van 50.000 pagina's

25,13 € incl. btw 20,77 € excl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Deze originele Brother WT-200CL toner opvangbak is geschikt voor gebruik met een enorm scala aan Brother laserprinters. De WT-200CL helpt u om uw printer probleemloos te onderhouden en is zo ontworpen dat uw documenten snel, efficiënt en compleet vlekkeloos uit de printer rollen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Levensduur van 50.000 pagina's
  • Origineel Brother toneropvangbakje van hoge kwaliteit
  • Garandeert de bete prestaties van uw laserprinter

Overzicht

Deze originele WT-200CL toner opvangbak is essentieel op kantoor als u de levensduur van uw printer wil verlengen en ervoor wil zorgen dat u keer op keer hoogwaardige documenten blijft leveren.

De WT-200CL vangt alle overtollige toner op die zich in de machine ophoopt, zodat u deze gemakkelijk en zonder geknoei, rotzooi of gedoe kunt verwijderen. Hierdoor blijven uw afdrukken scherp en vrij van spatten én kunt u rekenen op de professionele resultaten die u van Brother mag verwachten.

Met een bedrijfscyclus van 50.000 pagina's biedt deze vervangende opvangbak tonercartridge een duurzame en betrouwbare oplossing, die uw dagelijkse printeronderhoud veel makkelijker maakt.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren