Artikel toegevoegd

Brother BU300CL riemeenheid

Levensduur van 50.000 pagina's

131,95 € incl. btw 109,05 € excl. btw

Beschikbaar

Dit product is tijdelijk uitverkocht

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is.

Deze originele Brother BU-300CL riem is compatibel met een groot aantal van onze Brother laserprinters. De riemeenheid zorgt ervoor dat uw professionele documenten snel, nauwkeurig en efficiënt worden geprint en draagt bij tot een probleemloos onderhoud van de printer.

Belangrijkste eigenschappen

  • Levensduur van 50.000 pagina's
  • Originele Brother riemeenheid van hoge kwaliteit
  • Garandeert de beste afdrukprestaties van uw laserprinter

Overzicht

Deze originele BU-300CL riemeenheid is essentieel op kantoor als u de levensduur van uw printer wil verlengen en ervoor wil zorgen dat u keer op keer hoogwaardige documenten blijft leveren.

De BU-300CL zorgt ervoor dat uw toner goed wordt verdeeld binnenin uw laserprinter, zodat teksten en afbeeldingen correct en haarscherp op uw afgedrukte document worden gekopieerd. De riem is eenvoudig en snel te installeren en is cruciaal voor uw printer om de professionele resultaten te behalen die u van Brother mag verwachten.

Met een bedrijfscyclus van 50.000 pagina's biedt deze riemeenheid een duurzame en betrouwbare oplossing en maakt hij uw dagelijkse printeronderhoud veel makkelijker.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren