Artikel toegevoegd

Brother DR2100 drumeenheid

Levensduur van 12.000 pagina's

111,78 € incl. btw 92,38 € excl. btw

Beschikbaar

Dit product is tijdelijk uitverkocht

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is.

Deze originele Brother drumeenheid werd door experts ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-2100 drum zorgt ervoor dat uw printer resultaten van de hoogste kwaliteit blijft leveren, zodat uw belangrijke documenten afgedrukt worden met de helderheid die zij verdienen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Levensduur van 12.000 pagina's (bij 1 pagina per afdruktaak)
  • Originele Brother drumeenheid van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-2100 drumeenheid.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele DR-2100 drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother accessoires de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de DR-2100 printer drum van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn een betere prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren