Artikel toegevoegd

Originele Brother CZ-1005 kleuren labels

Doorlopende kleuren labelrol van 50 mm breed en 5 m lang. Geschikt voor de VC-500W kleuren labelprinter.

51,15 € incl. btw 42,27 € excl. btw
Niet op voorraad

Met deze originele Brother CZ-1005 labelrol print u labels in kleur voor een breed scala aan labelbehoeften. Met zijn breedte van 50mm en lengte van 5 meter, kan hij worden gebruikt op kantoor of thuis om bestanden, dozen, planken, persoonlijke bezittingen of andere belangrijke items te identificeren.

Ontwerp gepersonaliseerde bordjes voor uw bedrijf of voor ambachtelijke projecten en andere toepassingen thuis.

Maakt gebruik van ZINK® Zero-Ink® Printing Technology om kleurenafdrukken te produceren zonder inkt.

(De afbeeldingen tonen labels die werden gemaakt met rollen van verschillende breedte en zijn alleen voor illustratieve doeleinden bedoeld)

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother kleuren labelrol van hoge kwaliteit
  • 50mm breed, 5m lang; kies de gewenste lengte
  • Geschikt voor de VC-500W kleuren labelprinter

Overzicht

U kunt de organisatie rond uw werkplek en thuis verbeteren dankzij het polyvalente design van de originele Brother CZ-1005 doorlopende kleurenlabelrol.

Maak kleurenlabels met impact voor uw bestanden, brochures, schappen en archiefdozen met de CZ-1005 full colour labelrol. Identificeer uw eigen spullen met een gepersonaliseerd label om u ervan te verzekeren dat ze niet verloren gaan. Maak aantrekkelijke en opvallende bordjes voor gebruik binnen.

De CZ-1005 labelrol werd vakkundig ontworpen om aan al uw labellingbehoeften te voldoen. Je kunt de labels inkorten tot iedere gewenste lengte. Gebruikt ZINK® Zero-Ink® Printing Technology; Plaats de rol eenvoudig in de compatibele printer. Geen inkt of toner nodig!

Compatibele toestellen

Labelprinters