Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-22225 labels

Doorlopende labelrol met papier van 38 mm breed en 30,48 m lang. Zwart tekst op witte achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

16,43 € adviesprijs incl. btw en taxen 13,58 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Of u nu labels voor enveloppen, folders of voor op uw schappen maakt, geniet van de flexibiliteit om labels van elk lengte op maat te creëren. De DK-22225 doorlopende labeltape zorgt dankzij zijn sterke lijmlaag voor permanente kleefkracht, waardoor u er thuis en op kantoor handig gebruik van kunt maken.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 38mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De DK-22225 is perfect voor het produceren van labels voor folders, enveloppen of zelfs bordjes op de schappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze doorlopende papiertape is vakkundig ontworpen om aan al uw labelwensen te voldoen. Hierdoor kunt u labels van alle groottes maken door de tape zelf op lengte te snijden.

U kunt de organisatie thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij het veelzijdige ontwerp van de originele DK-22225-tape zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22225 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijke kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22225 labelrol navulling, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters