Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-11219 ronde labels

Labelrol met 1.200 voorgesneden labels met een doorsnede van 12 mm. Zwart tekst op witte achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

17,73 € incl. btw 14,65 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother zwart op wit DK-11219 labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende algemene labelingwensen. De voorgesneden ronde labels zijn geschikt voor thuis en op kantoor en zijn ideaal om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 1.200 voorgesneden labels per rol
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De Brother DK-11219 labels komen goed van pas bij al uw algemene labelingwensen. Deze rol met 1.200 labels van 12 mm doorsnede wordt vaak gebruikt voor briefwisseling en administratieve doeleinden, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgesneden ronde labels, die geschikt zijn om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven. De DK-11219 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een brede waaier aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11219 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en dat u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11219 weet u zeker dat uw labels blijven kleven en langer leesbaar blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters