Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-11218 ronde labels

Labelrol met 1.000 voorgesneden labels met een doorsnede van 24 mm. Zwart tekst op witte achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

18,13 € adviesprijs incl. btw en taxen 14,98 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele Brother zwart op wit DK-11218 labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende algemene labelingwensen. De voorgesneden ronde labels zijn geschikt voor thuis en op kantoor en zijn ideaal om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 1.000 voorgesneden labels per rol
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De Brother DK-11218 labels komen goed van pas bij al uw algemene labelingwensen. Deze rol met 1.000 labels van 24 mm doorsnede wordt vaak gebruikt voor briefwisseling en administratieve doeleinden, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgesneden ronde labels, die geschikt zijn om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven. De DK-11218 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een brede waaier aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11218 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en dat u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11218 weet u zeker dat uw labels blijven kleven en langer leesbaar blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters