Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-11204 multifunctionele labels

Labelrol met 400 voorgesneden labels van 17x 54 mm. Zwart tekst op witte achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

8,47 € incl. btw 7,00 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother zwart op wit DK-11204 labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende algemene labelwensen. De voorgesneden multi purpose labels zijn geschikt voor thuis en op kantoor en zijn ideaal om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 400 voorgesneden labels per rol
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De Brother DK-11204 labels komen goed van pas bij al uw algemene labelingwensen. Deze rol met 400 labels van 17 mm x 54 mm wordt vaak gebruikt voor briefwisseling en administratieve doeleinden, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgesneden multi purpose labels, die geschikt zijn om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven. De DK-11204 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een brede waaier aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11204 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en dat u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11204 weet u zeker dat uw labels blijven kleven en langer leesbaar blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters