Artikel toegevoegd

TZe-R931 satijnen lint 12mm

Zwarte tekst op zilveren lint. Ideaal voor hobbyprojecten of om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw geschenken voor familie en vrienden.

11,57 € incl. btw

9,56 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Vul uw e-mailadres in als u verwittigd wil worden wanneer het product weer beschikbaar is.

12mm breed, 4m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZER931_MAIN

  • 12mm breed, 4m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Beschrijving

Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-R931 cadeaulint. Met de TZe-R931 kunt u rekenen op een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Gebruik de TZe-R931 samen met uw P-touch printer om uw beste wensen over te maken aan uw dierbaren voor speciale gelegenheden. Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-R931 cadeaulint.

Met de TZe-R931 geniet u van een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. De prachtige zwart op witte Brother TZe-R931 labeltape zorgt gegarandeerd voor hoogwaardige labels.

Met zijn luxueuze glanzende afwerking is dit niet-klevende lint uit textiel perfect om cadeautjes te verpakken en knutselwerkjes mee te maken.

Terug naar boven