Artikel toegevoegd

TZe-SL651 zelflaminerende labeltape 24mm

Zwarte tekst op geel label voor identificatie van kabels van 3,0 mm tot 6,6 mm diameter.

30,20 € incl. btw

24,96 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Vul uw e-mailadres in als u verwittigd wil worden wanneer het product weer beschikbaar is.

24mm breed, 8m lang

Identificatie van kabels met diameter 3.0mm à 6.6mm

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

TZeSL651_main

Zorgt voor duurzame en goed leesbare resultaten

  • 24mm breed, 8m lang
  • Identificatie van kabels met diameter 3.0mm à 6.6mm
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame en goed leesbare resultaten

Beschrijving

Deze 24 mm zelflaminerende TZe-SL651 zwart op geel Pro Tape is ontwikkeld voor langdurige identificatie van netwerkkabels. De speciale kleef- en labeleigenschappen zorgen ervoor dat uw labels stevig rond draden en kabels blijven zitten. Compatibel met bepaalde P-touch-modellen die geschikt zijn voor 24 mm en 36 mm brede TZe-tapes.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 24 mm zwart op geel TZe-SL651 zelflaminerende labeltape is speciaal ontworpen voor een langdurige betrouwbare identificatie van CAT5e/CAT6/CAT6A-netwerkkabels met een diameter van 3,0 tot 6,6 mm. De tape is grondig getest door Brother om ervoor te zorgen dat u de ID-labels snel en efficiënt kunt afdrukken.

Deze labeltape is ontwikkeld met een speciale kleefstof en materialen waardoor labels gemakkelijk op kabels worden aangebracht en blijft jarenlang stevig vastzitten. Hiermee wordt op betrouwbare wijze aan uw toekomstige identificatiebehoeften voldaan.

De tekst op het label wordt beschermd door een gelamineerde overlaag die automatisch wordt aangebracht bij het afdrukken, waardoor dit label rond CAT6A-kabels met een grotere diameter kan gewikkeld worden. De tekst wordt beschermd tegen extreme omstandigheden, zoals extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën, slijtage en meer.

Deze zelflaminerende Brother TZe-SL651 labeltape maakt deel uit van het Brother Pro Tape-gamma en is compatibel met geselecteerd professionele P-touch labelprinters.

Terug naar boven