Artikel toegevoegd

TZe-S211 sterk klevende labeltape 6mm

Zwarte tekst op sterk klevend wit label. Deze labels gebruiken ultrasterke lijm voor gebruik op ruwe of onregelmatige oppervlakken.

19,02 € incl. btw

15,72 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Vul uw e-mailadres in als u verwittigd wil worden wanneer het product weer beschikbaar is.

6mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeS211_main

  • 6mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Beschrijving

Met een gepatenteerde gelamineerde coating is deze zwart op wit tape ontwikkeld om lang mee te gaan in de meest extreme omstandigheden. Deze originele Brother TZe-S211 labeltape biedt uitstekende hechtingskracht dankzij de extra sterke kleeflaag en is ideaal voor gebruik op oneven oppervlakken, zoals metalen kasten en geweven kunststof. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze originele Brother TZe-S211 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

Met de extra sterke hechtlaag krijgt u nog betere kleefkracht en weet u zeker dat uw label zelfs op ruwe of oneffen oppervlakken blijft kleven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-S211 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Terug naar boven