Artikel toegevoegd

TZe-N231 niet-gelamineerde labeltape 12mm

Zwarte tekst op wit niet-gelamineerd label. Extra dunne labels zonder gelamineerde buitenlaag, geschikt voor indoor gebruik.

15,67 € incl. btw

12,95 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is tijdelijk uitverkocht

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is.

12mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeN231_main

  • 12mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Beschrijving

Deze originele niet-gelamineerde labeltape is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen, of het nu voor op kantoor, de werkplek of thuis is. De veelzijdige Brother TZe-N231 labeltape is snel een eenvoudig te installeren en geschikt voor gebruik in een ruim assortiment P-touch labelprinters. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze Brother TZe-N231 12 mm labeltape is ideaal voor uw algemene labeling toepassingen op kantoor, de werkplek en thuis.

Het zwart op wit ontwerp van de TZe-N231 biedt de perfecte oplossing voor iedereen die hun administratie wil verbeteren en is vooral handig als u etiketten nodig heeft voor dossiermappen, archiefkasten, stellingen of toestelnummers.

Deze originele niet-gelamineerde labelcassette is snel en eenvoudig te installeren en is compatibel met diverse Brother P-touch labelprinters.

Deze TZe-N231 tape is ideaal voor gebruik binnen – wilt u duurzame labels creëren die geschikt zijn voor gebruik buiten, kies dan een van de Brother TZe gelamineerde labels.

Terug naar boven