Artikel toegevoegd

TZe-FX211 flexibele labeltape 6mm

Zwarte tekst op flexibel wit label. Geschikt voor het markeren van draden, kabels, PVC-buizen en andere gebogen oppervlakken met een kleine diameter.

19,02 € incl. btw

15,72 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Vul uw e-mailadres in als u verwittigd wil worden wanneer het product weer beschikbaar is.

6m breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeFX211_main

  • 6m breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Beschrijving

De speciale lijmlaag op de Brother TZe-FX211 flexibele labeltape zwart op wit is ideaal voor het creˆren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor uw belangrijke etiketten langer vast blijven zitten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 6 mm TZe-FX211 labeltape is ontworpen met name voor gebruik bij het identificeren van kabels en vezel, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt ID-labels kunt afdrukken.

Met zijn speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX211 labeltape zwart op wit ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en pijpen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze vervangende gelamineerde labels zijn compatibel met een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters, zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Terug naar boven