Artikel toegevoegd

Brother TZe-PR955 24mm labeltape

Witte tekst op label met zilveren glitter. Deze labels geven een premium touch aan naambadges, bordjes en persoonlijke creaties als kaartjes en geschenken.

31,88 € incl. btw 26,35 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele gelamineerde TZe-PR955 labeltape met sprankelende zilveren kleur geeft een premium touch aan naambadges, bordjes en persoonlijke creaties als kaartjes en geschenken. Een gelamineerde laag zorgt ervoor dat uw labels beschermd zijn tegen beschadiging. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 24mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze TZe-PR955 premium labeltape werd grondig getest door Brother zodat hij zo lang mogelijk blijft kleven. Het label is samengesteld uit meerdere lagen waardoor ze net zo duidelijk en leesbaar blijven als op de dag dat ze werden aangebracht.

Door te kiezen voor de originele Brother TZe-PR955 labeltape, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft werken, zodat u resultaten krijgt die duidelijk, leesbaar en duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen