Artikel toegevoegd

TZeN241

Brother TZe-N241 zwart op wit niet-gelamineerde labeltape – 18mm breed

18,96 € incl. btw 15,67 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele niet-gelamineerde labeltape is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen, of het nu voor op kantoor, de werkplek of thuis is. De veelzijdige Brother TZe-N241 labeltape is snel een eenvoudig te installeren en geschikt voor gebruik in een ruim assortiment P-touch labelprinters. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 18mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze Brother TZe-N241 18 mm labeltape is ideaal voor uw algemene labeling toepassingen op kantoor, de werkplek en thuis.

Het zwart op wit ontwerp van de TZe-N241 biedt de perfecte oplossing voor iedereen die hun administratie wil verbeteren en is vooral handig als u etiketten nodig heeft voor dossiermappen, archiefkasten, stellingen of toestelnummers.

Deze originele niet-gelamineerde labelcassette is snel en eenvoudig te installeren en is compatibel met diverse Brother P-touch labelprinters.

Deze TZe-N241 tape is ideaal voor gebruik binnen – wilt u duurzame labels creëren die geschikt zijn voor gebruik buiten, kies dan een van de Brother TZe gelamineerde labels.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen