Artikel toegevoegd

Brother TZe-MQL35 12mm labeltape

Witte tekst op mat lichtgrijs label. Deze labels hebben een minder glanzende / reflecterende toplaag.

16,32 € incl. btw 13,49 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother Brother TZe-MQL35 labeltape van 12 mm breed is ontworpen om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken. Bovendien zorgt het mat gelamineerde oppervlak ervoor dat uw labels altijd goed leesbaar zijn. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze originele Brother TZe-MQL35 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde wit op mat lichtgrijs TZe-MQL35 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Het speciale mat gelamineerde oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking, met minder weerspiegeling in vergelijking met standaard labeltapes.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen