Artikel toegevoegd

TZeMPSL31

Brother TZe-MPSL31 zwart op Silver Lace patroon labeltape – 12mm breed

11,57 € adviesprijs incl. btw en taxen 9,56 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Het ontwerp van deze TZe-MPSL31 labeltape is een leuke aanvulling op uw creaties, kaarten en geschenken. De tape is gelamineerd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw labels worden beschermd tegen beschadiging. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 4m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze originele Brother TZe-MPSL31 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

U kunt de zwart op Silver Lace patroon TZe-MPSL31 labeltape gebruiken om uw brieven, kaartjes, geschenken of andere ontwerpen te personaliseren en hipper te maken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen