Artikel toegevoegd

TZeM31

Brother TZe-M31 zwart op mat transparant labeltape – 12mm breed

18,57 € incl. btw 15,35 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother Brother TZe-M31 labeltape van 12 mm breed is ontworpen om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken. Bovendien zorgt het mat gelamineerde oppervlak ervoor dat uw labels altijd goed leesbaar zijn. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze originele Brother TZe-M31 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op mat transparant TZe-M31 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Het speciale mat gelamineerde oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking, met minder weerspiegeling in vergelijking met standaard labeltapes.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen