Artikel toegevoegd

Brother TZe-FA3 12mm labeltape

Blauwe tekst op wit textiellabel.

18,57 € incl. btw 15,35 € excl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Weet steevast welke kleding van uw kind is door deze duidelijk te labelen met de handige TZe-FA3 opstrijkbare textieltape 12 mm. Met deze originele Brother TZe-FA3 tape bent u er zeker van dat deze na elke wasbeurt blijft zitten. Bovendien zorgt het blauw op witte ontwerp ervoor dat uw labels bijzonder makkelijk te lezen zijn. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 3m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze blauw op witte opstrijkbare textieltape is geschikt om katoenen kleding te labelen en is door Brother grondig getest op zijn bestendigheid tegen herhaaldelijke wasbeurten.

Deze TZe-FA3 tape bevat een speciale lijm die smelt bij blootstelling aan hitte en is eenvoudig aan te brengen op de kleding van uw kinderen. Druk gewoon de gewenste tekst af, leg de tape op het katoenen oppervlak, leg er een doek over en druk aan met een heet strijkijzer.

Door voor een originele TZe-FA3 tape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen