Artikel toegevoegd

Brother TZe-C51 24mm labeltape

Zwarte tekst op fluorescerend geel label. Zeer opvallende labels om belangrijke informatie, veiligheidsinstructies en waarschuwingen weer te geven.

29,26 € incl. btw 24,18 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother TZe-C51 zwart op fluorescerend geel labeltape is perfect om opvallende labels te creêren en om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of specialistisch apparatuur te categoriseren. Door de TZe-C51 te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat belangrijke items snel herkenbaar zijn in geval van calamiteiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 24mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze fluorescerende, zeer goed zichtbare tape is ideaal om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of om aan te geven waar men specialistisch uitrusting kan vinden in geval van een calamiteit.

De vervangende TZe-C51 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Door de Brother TZe-C51 zwart op fluorescerend geel labeltape te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over tekstvervaging dankzij onze gepatenteerde lamineertechnologie, die ontworpen is om extreme temperaturen, water, zonlicht en slijtage te weerstaan.

Wanneer u originele Brother TZe-C51 labeltape kiest, zorgt u er ook voor dat uw P-touch apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen