Artikel toegevoegd

TZe631

Brother TZe-631 zwart op geel labeltape – 12mm breed

18,57 € adviesprijs incl. btw en taxen 15,35 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele gelamineerde TZe-631 labeltape is geschikt voor gebruik in een brede waaier aan Brother P-touch printers en is bijzonder veelzijdig dankzij de makkelijk leesbare zwarte tekst op een gele achtergrond – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze originele Brother TZe-631 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op geel TZe-631 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen