Artikel toegevoegd

TC293

Brother TC-293 blauw op wit labeltape – 9mm breed

19,31 € incl. btw 15,96 € excl. btw

Beschikbaar

Deze veelzijdige TC-293 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te kunnen weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de blauw op wit labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

Belangrijkste eigenschappen

  • 9mm breed, 7,7m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze 9 mm blauw op wit labeltape cassette van Brother is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen op kantoor, op de werkplek of thuis en is perfect om de inhoud van ordners, mappen en archiefkasten te identificeren.

Met de spiegelbeeld-afdrukfunctie op uw P-touch labelmachine kunt u bijvoorbeeld afgedrukte labels aan de binnenkant van glazen deuren plakken met de belettering naar buiten toe.

De Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en wrijving.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen