Artikel toegevoegd

Originele Brother HSe-241 krimpkous labels

Tape van 1,5 m lang om krimpkouslabels van 17,7 mm breed te printen. Zwarte tekst op witte achtergrond.

31,65 € adviesprijs incl. btw en taxen 26,16 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele Brother 17,7 mm HSe-241 krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 2:1 is de HSe-241 zwart op wit tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 5,4 mm en 10,6 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 17,7mm breed, 1,5m lang
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze 17,7 mm zwart op wit HSe-241 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter van 5,4 mm - 10,6 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-241 tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel van elke elektricien; hij biedt duidelijke labels en helpt u om aan de veiligheidseisen te voldoen en efficiënter in uw werk te zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen