Artikel toegevoegd

Originele Brother FLe-7511 vlagtape labels

Tape met 72 voorgesneden labels van 45 mm x 21 mm om kabels te markeren. Zwarte tekst op groene achtergrond.

Tijdelijk uitverkocht

De FLe-7511 vlagtape met voorgesneden labels is ontwikkeld voor het labelen van kabels en bedrading. Eenmaal afgedrukt kan het label eenvoudig om kabels en draden geplakt worden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Printformaat 45mm x 21mm, uiteindelijke formaat 45mm x 10,5mm
  • 72 voorgesneden labels per tapecassette
  • Originele Brother tapecasette van hoge kwaliteit

Overzicht

Met deze originele Brother FLe-7511 tapecassette voor P-touch maakt u gegarandeerd scherpe, goed leesbare en duurzame labels, die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Deze tapecassette biedt duidelijke zwarte tekst op een groen label en is speciaal ontworpen voor het identificeren en markeren van kabels en bedrading.

Het gebruik is zeer eenvoudig; print tekst of een barcode op de twee delen van het label. Bevestig vervolgens de labelstrip rond de kabel, vouw het eerste deel van uw etiket over de kabel en plooi het over naar het tweede deel van de labelstrip.

Met FLe tapecassettes maken elektriciens en installateurs professionele en slijtvaste labels die snel en gemakkelijk aangebracht kunnen worden. Er is keuze uit diverse labelkleuren, zodat altijd het juiste label voor de juiste toepassing voorhanden is.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen