Artikel toegevoegd

Brother BP61GLP50 glanzend fotopapier 10 x 15 cm

Pack van 50 vellen van 190 g/m²

Dit originele BP61GLP50 glanzende fotopapier met formaat 10 x 15 cm is vakkundig ontworpen om in harmonie met uw Brother printer te werken en zorgt ervoor dat uw foto's helder en net worden geprint. Het resultaat? Een eindproduct waarmee u vast en zeker indruk maakt.

Belangrijkste eigenschappen

  • Pack bevat 50 vellen
  • Origineel kwaliteitsproduct van Brother
  • Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Overzicht

Zorg ervoor dat uw Brother printer optimaal blijft presteren en dat uw afdrukken er altijd onberispelijk uitzien door een stapel BP61GLP50 10 x 15 cm glanzend fotopapier in de papierlade te plaatsen.

Dit BP61GLP50 papier is ideaal om foto's af te drukken en helpt u alles uit uw Brother printer te halen. Het zorgt ervoor dat uw documenten altijd snel, efficiënt en 100% nauwkeurig worden geprint.

Aangezien dit BP61GLP50 papier een origineel product van Brother is, kunt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgekiend is om u de best mogelijke resultaten te leveren. Waarom een risico nemen met goedkopere, merkloze producten die kunnen leiden tot een inferieur eindproduct wanneer u op ons kunt rekenen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, keer op keer?

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren