Artikel toegevoegd

BP-60PA3 standaard A3 papier

Pack van 250 vellen van 75,5 g/m²

11,17 € incl. btw

9,23 € excl. btw

Beschikbaar

Nu bestellen voor levering binnen 48 uur
+

Dit product is tijdelijk uitverkocht

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is.

Pack bevat 250 vellen

Origineel kwaliteitsproduct van Brother

Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Productinformatie

BP60PA3_main

  • Pack bevat 250 vellen
  • Origineel kwaliteitsproduct van Brother
  • Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Beschrijving

Dit originele BP60PA3 A3 Standaard Inkjetpapier is vakkundig ontworpen om perfect compatibel te zijn met uw Brother printer en zorgt ervoor dat uw documenten altijd helder, duidelijk en foutloos uit de machine rollen voor een betrouwbaar resultaat.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Zorg ervoor dat uw Brother printer optimaal blijft presteren en dat uw documenten er altijd onberispelijk uitzien door een stapel BP60PA3 A3 Standaard Inkjetpapier in de papierlade te plaatsen.

Dit BP60PA3 papier is ideaal om bijvoorbeeld lijsten en posters af te drukken en helpt u alles uit uw Brother printer te halen. Het zorgt ervoor dat uw documenten altijd snel, efficiënt en 100% nauwkeurig worden geprint.

Aangezien dit BP60PA3 papier een origineel product van Brother is, kunt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgekiend is om u de best mogelijke resultaten te leveren. Waarom een risico nemen met goedkopere, merkloze producten die kunnen leiden tot een inferieur eindproduct wanneer u op ons kunt rekenen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, keer op keer?

Gratis recyclage

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven