Artikel toegevoegd

Brother BP60MA3 mat A3 papier

Pack van 25 vellen van 145 g/m²

13,55 € incl. btw 11,20 € excl. btw

Beschikbaar

Dit originele BP60MA3 A3 Mat Inkjetpapier is vakkundig ontworpen om in harmonie met uw Brother printer te werken en zorgt ervoor dat uw documenten helder en net worden gekopieerd. Het resultaat? Een eindproduct waarmee u vast en zeker indruk maakt.

Belangrijkste eigenschappen

  • Pack bevat 25 vellen
  • Origineel kwaliteitsproduct van Brother
  • Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Overzicht

Kies dit BP60MA3 A3 Mat Inkjetpapier wanneer u zeker wil zijn van kristalheldere documenten.

Dit BP60MA3 papier met aantrekkelijke matte afwerking is ideaal voor het afdrukken van lijsten en posters en is perfect compatibel met uw Brother printer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of andere afdrukproblemen.

Aangezien dit BP60MA3 papier een origineel product van Brother is, kunt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgekiend is om u de best mogelijke resultaten te leveren. Waarom een risico nemen met goedkopere, merkloze producten die kunnen leiden tot een inferieur eindproduct wanneer u op ons kunt rekenen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, keer op keer?

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren