Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatronen pack LC1100VALBP - cyaan, magenta, geel en zwart

Print 450 pagina's zwart / 325 pagina's kleur

59,85 € incl. btw 49,46 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Koop dit voordelige LC1100VALBP Multipack en bespaar op originele Brother cartridges. Met de LC1100BK, LC1100C, LC1100M en LC1100Y cartridges vervangt u gemakkelijk al uw inkt voor minder geld, zodat uw printer de beste resultaten blijft leveren.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 450 pagina's zwart / 325 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Alle Brother inktcartridges - waaronder deze in dit LC1100VALBP multipack - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing krijgen.

Dit voordeelpak bevat vier inktcartridges met hoog rendement die langer meegaan dan een standaardcartridge maar dezelfde uitstekende kwaliteit leveren.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges alom verkrijgbaar zijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw machine - en het rechtzetten van deze problemen kan soms een stevig prijskaartje hebben.

Deze originele LC1100 vervangende inktcartridges met hoog rendement in zwart, cyaan, magenta en geel zorgen ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u meer voordeel op lange termijn krijgt plus de gemoedsrust die voortvloeit uit de wetenschap dat u over een printerset-up beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren