Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatronen pack LC1100RBWBP - cyaan, magenta en geel

Print 325 pagina's kleur

38,48 € incl. btw 31,80 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges zo zorgeloos en betaalbaar mogelijk verloopt en koop dit LC1100RBWBP Rainbow Voordeelpak. Het pack bevat inktcartridges in cyaan, geel en magenta, die speciaal ontwikkeld zijn om u te helpen het beste uit uw Brother printer te halen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 325 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

De LC1100C, LC1100M en LC1100Y inktcartridges in dit LC1100RBWBP Rainbow Voordeelpak zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw toestel. Die vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor dit originele LC1100RBWBP inktcartridge rainbow voordeelpak, zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren