Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatronen pack LC1100HYBKBP2 - zwart (x2) - hoog rendement

Print 900 pagina's (x2)

62,71 € adviesprijs incl. btw en taxen 51,83 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Koop het LC1100HYBKBP2 Inktcartridge Twin pack met hoog rendement om meer geld op uw originele Brother cartridges te besparen. Speciaal ontwikkeld zodat u altijd documenten van hoge kwaliteit kunt printen, beschermt u ook uw printer tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 900 pagina's (x2) in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een LC1100HYBKBP2-inktcartridge Twin pack met hoog rendement.

Elders online zijn er misschien goedkopere navul- of vervangopties verkrijgbaar, maar alleen een originele LC1100HYBKBP2 garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruik van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu het LC1100HYBKBP2 inktcartridge twin pack zwart met hoog rendement van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren