Artikel toegevoegd

Brother LC1000BK inktpatroon zwart

Print 500 pagina's

28,34 € incl. btw 23,42 € excl. btw

Beschikbaar

Zorg ervoor dat al uw documenten de helderheid hebben die ze verdienen met onze Brother LC1000BK inktcartridge zwart. Deze originele Brother accessoires zijn ideaal voor kleine gebruikers of thuiswerkers en zorgen ervoor dat u altijd hoogwaardige monochrome afdrukken krijgt, terwijl u geld bespaart op de lange termijn.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 500 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Origineel Brother inktpatroon van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

U gebruikt uw zwarte inkt meer dan andere kleuren, dus moet u ervoor zorgen dat u de beste afdrukkwaliteit krijgt. Deze LC1000BK Inktcartridge is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printers en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Door te kiezen voor een originele LC1000BK inktcartridge zwart zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze vervangende cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, kunnen deze vaak inferieure producten leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw machine berokkenen – is dit dus het risico wel waard?

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren