• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
 • QL-720NW

  Snelle adreslabelprinter met netwerkondersteuning

  De QL-720NW biedt uw werkgroep de flexibiliteit om zowel via een draadloos netwerk als via een bedraad netwerk afdrukken te maken. Dit veelzijdige apparaat produceert maximaal 93 labels per minuut met een resolutie tot 600 dpi en wordt geleverd met alle software die u nodig hebt voor probleemloze integratie met uw huidige netwerken en systemen.

  U kunt rechtstreeks vanuit MS Word, Excel en Outlook afdrukken, en ook vanaf mobiele apparaten met behulp van de gratis iPrint&Label-app van Brother.

  Belangrijkste functies

  • Deel met andere gebruikers via de draadloze verbindingsmogelijkheden
  • Bespaar tijd - afdruksnelheid tot 93 labels per minuut
  • Duurzame automatische snijeenheid
  • Kies uit een reeks labels met een vooraf ingesteld formaat of labels met een continue lengte voor verschillende toepassingen
  • Druk adreslabels af rechtstreeks vanuit Microsoft Word, Excel en Outlook
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

  Overzicht

  LABEL SOLUTIONS – SOFTWARE DEVELOPMENT KIT


  QL-720NW professionele draadloze/bedrade netwerklabelprinter

  Met deze draadloze/bedrade netwerklabelprinter kunnen drukke werkgroepen moeiteloos de meest uiteenlopende labelopdrachten uitvoeren.

  Met de snelle labelprinter QL-720NW van Brother maakt u kosteneffectieve papieren labels voor archiefmappen, enveloppen, pakketten en dvd’s, en zelfs banners en tijdelijke bewegwijzering tot 1 meter lengte. Met de supersnelle afdruksnelheden tot 93 standaardadreslabels per minuut bespaart u tijd bij grote projecten. Of u nu 1 label afdrukt of een groot aantal labels tegelijk: met de handige automatische snijeenheid bent u in een handomdraai klaar.

  De Brother QL-720NW biedt flexibele verbindingsmogelijkheden met interfaces voor Ethernet en draadloze netwerken (802.11b/g/n), maar ook via USB en een seriële poort. Met de netwerkbeheertools van Brother kunt u de printer eenvoudig integreren en beheren in elk netwerk.

  Met de gratis Brother iPrint&Label-app kunt u draadloos labels afdrukken vanaf uw Apple® iPhone®, iPad® en iPod touch® of Android™-smartphones. Snel labelsjablonen afdrukken - of zelf labels maken met grafisch materiaal of foto’s.

  Het labelmateriaal is gemakkelijk te plaatsen. Maak een keuze uit een breed aanbod labels met standaardformaten, of druk labels van elke gewenste lengte af met behulp van doorlopende tapes.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Downloads