• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. PT-9800PCN

  PT-9800PCN

  Industriële labelprinter, ideaal voor een drukke werkplek met meerdere gebruikers

  Als iedereen eigen labels maakt op verschillende apparaten en printers, wordt het moeilijk de labels overzichtelijk en consistent te houden. De P-touch 9800PCN met netwerkondersteuning is de ideale oplossing.

  Belangrijkste functies

  • Netwerkfunctionaliteit maakt delen met meerdere gebruikers mogelijk
  • Maakt labels met hoge snelheid en bij hoge resolutie tot 36 mm breed
  • Wordt geleverd met P-touch Editor, de software voor professioneel labelontwerp
  • Geavanceerde ingebouwde snij-eenheid
  • Met tapecassette en netspanningsadapter
  • Drukt labels af van 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm en 36 mm breed

  Overzicht

  LABEL SOLUTIONS – SOFTWARE DEVELOPMENT KIT


  PT-9800PCN Professionele netwerklabelprinter

  Met de standaard ingebouwde netwerkondersteuning is de P-touch 9800PCN veelzijdiger dan gewone labelprinters. De labelprinter kan overal worden geplaatst, dat hoeft niet per se naast de pc te zijn die de afdruktaken verzendt, en kan worden gedeeld door meerdere gebruikers.

  Het desktopmodel van de thermische netwerklabelprinter P-touch 9800PCN is ontwikkeld voor toepassingen die een permanent label vereisen en drukt af op duurzame, gelamineerde labels die bestand zijn tegen chemicaliën, vocht, hitte en kou, en slijtage. Deze hoogwaardige gelamineerde labels worden bij een resolutie van 360 dpi afgedrukt en hebben een transparante, glanzende coating die ze ideaal maakt voor serienummers in productieprocessen, kalibratie- en artikelstickers bij kwaliteitsbeheer, labels voor onderdelen en productidentificatie in magazijnen, monsteridentificatie in klinische laboratoria en gezondheidszorg, en voor labels die het zwaar te verduren krijgen.

  Met zijn compacte en aantrekkelijke industriële ontwerp en zijn afdruksnelheid van 80 mm/seconde is hij uiterst geschikt voor toepassing bij productieprocessen. Een ingebouwde automatische snijeenheid snijdt doorlopende labels betrouwbaar op de juiste lengte af, stuk voor stuk of op een doorlopende strook schutvel waar de labels gemakkelijk vanaf kunnen worden getrokken.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Downloads