• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother PT-9600

  PT-9600

  De geavanceerde oplossing voor industriële labels – barcodelabels afdrukken

  Met de P-touch 9600 kunt u een heleboel soorten labels maken. Het is de ideale labelprinter om bij de hand te hebben wanneer u alles netjes wilt ordenen en organiseren.

  Belangrijkste functies

  • Aansluiten op de PC - labels ontwerpen en afdrukken met de PC
  • Maakt bij hoge resolutie labels tot 36 mm breed
  • Oplaadbare batterij: makkelijk meenemen en veelzijdig inzetbaar
  • Volwaardig pc-toetsenbord voor snel en nauwkeurig invoeren van tekst
  • Wordt geleverd met tapecassette, netspanningsadapter, oplaadbare batterij en opberghoes
  • Drukt labels af van 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm en 36 mm breed

  Overzicht


  PT-9600 Industriële desktoplabelprinter met pc-aansluiting, opberghoes, oplaadbare batterij en netspanningsadapter

  De Brother P-touch 9600 labelprinter, met pc-aansluiting en geavanceerde functies voor het downloaden van labelontwerpen en het uitwisselen van afbeeldingen, stelt u in staat om op ongekend veelzijdige wijze labels af te drukken. Met de draagbaarheid van een notebook, gemakkelijk toe te passen labels en functionaliteit voor het afdrukken van barcodes met hoge resolutie is de P-touch 9600 de ultieme industriële oplossing voor het afdrukken van labels - ideaal voor telecommunicatie, onderdelenbeheer, fabrieksonderhoud, reparatiewerkzaamheden en de farmaceutische industrie.

  De PT-9600 kan bogen op een professionele kwaliteit met een afdrukresolutie van 360 dpi, zodat het eenvoudig wordt om scherpe, goed leesbare labels te maken met barcodes of serienummers voor zaken variërend van kleine printplaatjes tot bewegwijzering van 36 mm. Het apparaat wordt geleverd met meer dan 400 symbolen en 9 barcodesymbologieën. De P-touch 9600-labelprinter met pc-aansluiting is uitgerust met sjablonen om snel labels te maken en maakt aanpassen van ontwerpen eenvoudig met 10 verschillende lettertypen, 12 stijlen en 25 tekengroottes. Bewerken en voorbeelden opvragen van tekst is gemakkelijk met het grote 3-regelige scherm (20 tekens per regel) met achtergrondverlichting.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Downloads