• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. PT-7600VP

  PT-7600VP

  Voorzie uw labels van een professioneel bedrijfslogo

  Doordat u kabellabels ter plekke kunt afdrukken, wordt het werk een stuk gemakkelijker, verlopen de onderhoudswerkzaamheden soepeler en laat u zien dat u de elektrische veiligheid serieus neemt. De P-touch 7600VP maakt het allemaal mogelijk, en nog veel meer.

  Belangrijkste functies

  • Stevig, duurzaam ontwerp
  • Pc-verbinding - ontwerp labels op uw pc en laad deze daarna in het geheugen van de labelprinter voor gebruik op locatie
  • Maakt grote labels met hoge resolutie, af te drukken in breedtes van 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm en 24 mm.
  • Goed afleesbaar LCD-scherm met achtergrondverlichting. Speciale functies voor gangbaar elektrisch labelwerk
  • Wordt geleverd met 2 tapecassettes, netspanningsadapter, oplaadbare batterij en opberghoes.
  • Twee jaar "back to base" garantie

  Overzicht

  PT-7600VP Industriële labelprinter met pc-aansluiting, opberghoes, netspanningsadapter en oplaadbare batterij

  De robuuste P-touch 7600 is ontworpen met het oog op productiviteit en wordt geleverd met alles wat u nodig hebt voor grote labelklussen op locatie. Rubberen stootranden beschermen de P-touch 7600 tegen stoten en ruw gebruik. Dankzij de oplaadbare batterij en het heldere scherm met achtergrondverlichting kunt u deze printer onder alle omstandigheden gebruiken.

  Vanwege de slimme technologie van Brother is de P-touch 7600 eenvoudig te gebruiken: u hoeft slechts te typen en het label af te drukken, of ontwerp een eigen labelsjabloon op een computer en laad deze in de P-touch 7600 waarna u het label snel kunt oproepen en afdrukken. U kunt de labelsjablonen koppelen aan een database in Microsoft® Excel® of Access®, bestanden naar de PT-7600 sturen en daarna afdrukken door eenvoudig op een trefwoord te zoeken of een willekeurig veld te bewerken.

  De printer wordt geleverd met 164 voorgeïnstalleerde industriële symbolen, maar u kunt ook een bedrijfslogo of een andere afbeelding laden en toevoegen aan uw labels. Wordt geleverd met software, draagband, oplaadbare batterij, netspanningsadapter, USB-kabel, tape en opberghoes.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires