• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
 • PT-3600

  De labelprinter voor drukke kantoren met grote afdrukvolumes

  De P-touch 3600 is de ideale keuze als u vaak labels gebruikt in uw kantoor, en als u uw voordeel wilt doen met de nieuwste technologie om uw werkprocessen daadwerkelijk te stroomlijnen.

  Belangrijkste functies

  • Aansluiten op de PC - labels ontwerpen en afdrukken met de PC
  • Maakt grote labels met hoge resolutie
  • Goed leesbaar LCD-scherm
  • Grote verscheidenheid aan lettertypen, tekenstijlen en symbolen
  • Met tapecassette, netspanningsadapter en opberghoes. Drukt labels af van 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm en 36 mm breed
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

  Overzicht


  PT-3600 Professionele desktoplabelprinter met pc-aansluiting en netspanningsadapter

  Dankzij een uitgebreide verzameling functies, zoals het afdrukken van barcodes, ingebouwde symbolen, een breed assortiment lettertypen, stijlen en formaten en de flexibiliteit om de printer afzonderlijk te gebruiken of aan te sluiten op een pc, is de P-touch 3600 de ultieme labeloplossing voor het organiseren van drukke kantoren.

  De P-touch 3600 drukt af met een indrukwekkende resolutie van 360 dpi en produceert hoogwaardige labels, hetzij als draagbaar zelfstandig apparaat of als labelprinter voor een computer. U kunt de P-touch 3600 verbinden met een pc of Mac, zodat vrijwel alle afbeeldingen, handtekeningen, logo’s, lettertypen en foto’s op uw computer kunnen worden verwerkt tot professioneel label. Zijn drieregelige scherm en de ingebouwde automatische snijeenheid maken de P-touch 3600 tot een onmisbaar gereedschap voor het drukke kantoor. De automatische snijeenheid snijdt het label niet alleen af, maar maakt ook een inkerving, zodat het label gemakkelijk van het schutvel kan worden verwijderd.

  De P-touch 3600 voorziet in al uw behoeften met de mogelijkheid om gelamineerde labels in verschillende breedten en kleuren af te drukken met gewone of "extra sterke" lijm (met dubbele kleefkracht). De rijkdom aan geavanceerde functies maakt deze printer zeer geschikt voor elke afdeling, van administratie en facilitair beheer tot onderzoek en ontwikkeling.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Downloads