• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. PT-2730VP

  PT-2730VP

  De veelzijdige labelprinter voor kantoor

  Van tabbladen tot bureauladen en van kantoorapparatuur tot naamkaartjes: met duidelijke labels kunt u uw werkplek beter organiseren en efficiënter werken.

  Met de P-touch 2730VP kunt u snel en gemakkelijk labels tot 24 mm breed afdrukken. U kunt de labels zelf maken met het AZERTY-toetsenbord en het LCD-scherm van de printer, of u kunt labelontwerpen naar de printer sturen vanaf uw pc of Mac. De printer wordt geleverd met een handige opberghoes.

  De ingebouwde labelverzameling bevat 75 voorgedefinieerde labelontwerpen voor 42 veel voorkomende labeltoepassingen. En met een keuze uit 8 lettertypen, 10 tekenstijlen, 20 randstijlen en 253 symbolen maakt u moeiteloos uw eigen, unieke ontwerpen voor een perfect resultaat, elke keer opnieuw.

  Belangrijkste functies

  • Aansluiten op de PC - labels ontwerpen en afdrukken met de PC
  • Zelfstandig te gebruiken - maak labels waar en wanneer u wilt
  • Goed leesbaar grafisch LCD-scherm met achtergrondverlichting
  • Grote verscheidenheid aan lettertypen, tekenstijlen en symbolen
  • Met tapecassette, netspanningsadapter en opberghoes. Drukt labels af van 3,5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm en 24 mm breed
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

  Overzicht

  LABEL SOLUTIONS – SOFTWARE DEVELOPMENT KIT


  PT-2730VP Professionele labelprinter met pc-aansluiting, opberghoes en netspanningsadapter

  Met het duidelijk afleesbare LCD-scherm en de flexibele mogelijkheid om labels via de meegeleverde labelontwerpsoftware rechtstreeks vanaf uw pc of Mac af te drukken, biedt deze geavanceerde labelprinter alle benodigde functies om moeiteloos labels te produceren.

  De printer heeft 42 voorgedefinieerde indelingen voor veel voorkomende labeltoepassingen (zoals archiefmappen of cd-doosjes) en met de labelverzameling kunt u 75 voorgedefinieerde labelontwerpen op het LCD-scherm weergeven, waarna u het gekozen ontwerp kunt afdrukken.

  Andere functies, zoals een ingebouwde klok en een herinneringsfunctie voor tekst, zorgen ervoor dat u elke labeltaak eenvoudig kunt uitvoeren en maken de P-touch 2730VP tot een gereedschap van onschatbare waarde in het kantoor.

  U kunt bijvoorbeeld de inhoud van archiefmappen, archiefkasten, kabels, cd’s/dvd’s, opbergschappen, bureaubenodigdheden, naamplaatjes en bezittingen voorzien van een label of u kunt verschillende informatieborden maken voor in en rond uw kantoor.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires