• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother PT-2470

  PT-2470

  Professionele handlabelprinter

  Dankzij zijn draagbare ontwerp en makkelijk te gebruiken functies kunt u de P-touch 2470 altijd en overal gebruiken en kunt u uw werkplek organiseren met duurzame, hoogwaardige labels in verschillende tapebreedtes en tapekleuren.

  Belangrijkste functies

  • Groot, goed leesbaar LCD-scherm met achtergrondverlichting
  • Verscheidenheid aan tekenstijlen en symbolen beschikbaar
  • Ingebouwde afdrukmogelijkheden voor barcodes - ideaal als draagbare labelprinter voor gebruik in detailhandel of magazijn
  • Met tapecassette
  • Drukt labels af van 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm en 24 mm breed

  Overzicht

  PT-2470 Professionele handlabelprinter

  De P-touch 2470, met zijn duidelijk afleesbare LCD-scherm met achtergrondverlichting, ingebouwde snijeenheid en een verscheidenheid aan lettertypen en symbolen, kan een breed assortiment aan labels afdrukken. Omdat de P-touch 2470 geschikt is voor tapecassettes tot een breedte van 24 mm, kunt u maximaal 7 tekstregels afdrukken en desgewenst zelfs een barcode toevoegen.

  Door labels af te drukken voor uw kantoorbenodigdheden, dossiers, archieven, cd- en dvd-doosjes, opbergschappen en dergelijke kunt u belangrijke informatie veel sneller terugvinden, waardoor de efficiëntie toeneemt. Gebruik de P-touch 2470 om informatiedragers en andere kantoorartikelen te labelen, zodat u sneller vindt wat u zoekt en u veel tijd bespaart!

  Met de toets "Label Type" kunt u heel gemakkelijk veelgebruikte soorten labels afdrukken, zoals kabeletiketten, verticale labels of algemene labels.

  De P-touch 2470 werkt op batterijen zodat u hem gemakkelijk mee kunt nemen, of met een optionele netspanningsadapter voor werk aan uw bureau, en is voor elke kantooromgeving een gereedschap van onschatbare waarde.

  Verbruiksartikelen en accessoires