• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother PT-2430PC

  PT-2430PC

  Professionele labelprinter die op de pc kan worden aangesloten

  Maak gepersonaliseerde, duurzame labels voor in uw kantoor, waar en wanneer deze nodig zijn. Dankzij de innovatieve "plug in en label"-technologie van de P-touch 2430PC is dit de ideale labelprinter om met iedereen op kantoor te delen. Het compacte ontwerp neemt heel weinig ruimte op uw bureau in beslag, zodat hij perfect naast uw monitor past, en hij kan worden gevoed met standaard batterijen of met de meegeleverde netspanningsadapter.

  Belangrijkste functies

  • Ingebouwde software hoeft niet te worden geïnstalleerd (Microsoft® Windows®-PC’s)
  • Eenvoudigweg aansluiten, ontwerpen en afdrukken!
  • Werkt met de lettertypen en symbolen van uw PC
  • Voeg afbeeldingen en kaders toe aan uw labels
  • Met tapecassette en netspanningsadapter
  • Drukt labels af van 3,5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm en 24 mm breed

  Overzicht

  PT-2430PC Professionele labelprinter met pc-aansluiting

  De meeste printers en andere randapparaten vereisen eerst een ingewikkelde installatie van software en drivers, maar Brother gebruikt in de P-touch 2430PC dezelfde technologie die ook wordt toegepast in USB-flashgeheugens.

  De makkelijk te gebruiken labelontwerpsoftware zit in de labelprinter verwerkt. U kunt deze software starten met een simpele klik op het pop-upscherm dat verschijnt zodra u de USB-kabel met uw pc hebt verbonden.

  De professionele labelontwerpsoftware P-touch Editor 5 bevat tevens een verscheidenheid aan symbolen, kaders, en barcodes die kunnen worden toegevoegd aan uw labels.

  Met de ingebouwde automatische snijeenheid kunnen uw labels snel en gemakkelijk op de juiste lengte worden gesneden.

  Efficiënter werken doordat u duidelijk gelabelde dossiermappen, cd’s, dvd’s en andere informatie sneller kunt vinden. Bespaar tijd: plak labels op uw telefoon met veel gebruikte telefoonnummers. Zet uw naam op persoonlijke eigendommen zodat uitgeleende spullen ook weer terugkomen. Waar een goede organisatie vereist is, is een P-touch label op zijn plaats!

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires