• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother PT-1230PC

  PT-1230PC

  Labelprinter die op de pc kan worden aangesloten

  De P-touch 1230PC zet een nieuwe norm voor het afdrukken van labels dankzij zijn "plug in en label"-technologie. Het compacte ontwerp neemt heel weinig ruimte op uw bureau in beslag, zodat hij perfect naast uw monitor past, en hij kan worden gevoed met standaard batterijen of met een netspanningsadapter. Maak gepersonaliseerde, duurzame labels voor in uw kantoor, waar en wanneer deze nodig zijn.

  Belangrijkste functies

  • Ingebouwde software hoeft niet te worden geïnstalleerd (Microsoft® Windows®-PC’s)
  • Eenvoudigweg aansluiten, ontwerpen en afdrukken!
  • Werkt met de lettertypen en symbolen van uw PC
  • Voeg afbeeldingen en kaders toe aan uw labels
  • Met tapecassette
  • Drukt labels af van 3,5 mm, 6 mm, 9 mm en 12 mm breed

  Overzicht

  PT-1230PC Labelprinter met pc-verbinding

  Bij de meeste printers en andere randapparaten is een ingewikkelde installatie van software en drivers nodig voordat deze kunnen worden gebruikt; Brother heeft in de P-touch 1230PC echter dezelfde technologie gebruikt die wordt toegepast in USB-flashgeheugens.

  Omdat de labelontwerpsoftware in de labelprinter is opgeslagen, kunt u deze starten met een simpele klik op het pop-upscherm dat verschijnt zodra u de USB-kabel met uw pc hebt verbonden. Hierdoor kunnen zakelijke pc’s met beperkingen voor het installeren van programma’s deze software toch gebruiken, wanneer het ook nodig is.

  Met de ingebouwde snijeenheid kunnen de door u gemaakte labels snel en makkelijk op de juiste lengte worden gesneden.

  Efficiënter werken doordat u duidelijk gelabelde dossiermappen, cd’s, dvd’s en andere informatie sneller kunt vinden. Bespaar tijd: plak labels op uw telefoon met veel gebruikte telefoonnummers. Zet uw naam op persoonlijke eigendommen zodat uitgeleende spullen ook weer terugkomen. Waar een goede organisatie vereist is, is een P-touch label op zijn plaats!

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires