Artikel toegevoegd
 1. Home
 2. Producten uit gamma
 3. Printers
 4. HL-S7000DN

HL-S7000DN

Ultrasnelle A4 zwart-witinkjetprinter voor werkgroepen

Verschillende manieren om te printen

 • WiFi
 • iPrint&Scan App

Breng de productiviteit van de werkgroep naar een hoger niveau met de ultrasnelle HL-S7000DN. De HL-S7000DN is de betrouwbare oplossing wanneer er grote hoeveelheden moeten worden afgedrukt, dankzij de combinatie van uitzonderlijke afdruksnelheden van 100 ppm en lage gebruikskosten door het hoogrendement inktpatroon van 30.000 pagina’s.

Belangrijkste eigenschappen

 • Superhoge afdruksnelheden tot 100 ppm (enkelzijdig) en 50 ppm (dubbelzijdig).
 • Deel deze printer met uw werkgroep via de ingebouwde interfaces voor bekabeld of draadloos netwerk.
 • Zeer laag energieverbruik en lage bedrijfskosten.
 • Instelbare papierlade voor 500 vel (met optionele papierladen uit te breiden naar 2.100 vel in totaal) en een multifunctionele lade voor 100 vel.
 • Gemakkelijke navigatie en menuselectie via het grote LCD-scherm met achtergrond-verlichting.
 • Waarborg 2 jaar On-Site

Awards en certificaties

 • Blue Angel

Overzicht

HL-S7000DN Ultrasnelle A4 zwart-witinkjetprinter voor werkgroepen

EFFICIËNT EN ZUINIG
Dankzij het toepassen van een revolutionaire koud-procestechnologie heeft de HL-S7000DN een stroomverbruik (TEC) van slechts 1,5 kWh per week, waardoor hij tot 60% zuiniger* is dan vergelijkbare laserprinters en waardoor het stroomverbruik en de CO2-uitstoot merkbaar lager is. Een keuze uit eco-functies, waaronder dubbelzijdig afdrukken en een inktspaarstand, helpen om het papier- en inktverbruik te verminderen, waardoor uw impact op het milieu verder afneemt.

 

ROBUUST EN BETROUWBAAR
De HL-S7000DN voldoet aan de behoefte voor grote afdrukhoeveelheden dankzij de aanbevolen maandelijkse uitvoer van 20.000 pagina’s. Met de robuuste papierafhandelingsmogelijkheden, waaronder 3 optionele lage laden voor een maximum papierhoeveelheid van 2.100 vel en een uitvoerlade voor 500 vel, kan de HL-S7000DN meegroeien met uw bedrijf.

*gebaseerd op door Energy Star gepubliceerde waarden voor stroomverbruik (TEC). De werkelijke resultaten kunnen variëren. De TEC-waarde is vergeleken met concurrerende laserprinters uit de klasse tot 60 ppm.

 

Verbruiksartikelen en accessoires

Inktpatronen

Accessoires

Omnium Service Packs - Breid uw garantie uit tot 3 of 5 jaar